Wednesday, May 05, 2010

Γαμω το κερατο μου....(και δεν ειναι καθολου υβριστικο...)

Γαμεω-ω = παντρευομαι

κέρας =
Κατά τον Μιχαήλ τον Ψελλό (1018-1078 ) ο λόγος για τον οποίο επικράτησε το κέρατο σαν σύμβολο απιστίας , είναι ότι , όλα τα μη-κερασφόρα ζώα , (λιοντάρια , λεοπαρδάλεις , αρκούδες κλπ) , καθώς και τα πτηνά , από τον αετό , μέχρι το περιστέρι , είναι … οργίλα και … ζηλότυπα , σε αντίθεση με τα κερασφόρα , τα οποία , ούτε οργίζονται , ούτε μνησικακούν ενάντια στα …. παρεκτρεπόμενα θηλυκά …. ( “αυτίκα δε ο λέων , ει μοιχευομένην ίδη την θήλειαν , διασπάται τοις όνυξιν αυτού” ) ….

Ελληνας =

Θέλετε να μάθετε τι είναι αυτό που κάνει τους Έλληνες να διαφέρουν και να ξεχωρίζουν στο πλήθος;
Θέλετε να μάθετε πως θα το επιτύχετε και εσείς αυτό;
Σίγουρα θέλετε!…

Διαβάστε λοιπόν, τι κάνουν οι Έλληνες σε μερικές περιπτώσεις, πως
ξεχωρίζουν και πως θα το κάνετε και εσείς.

Στις καφετέριες όταν κάθεστε να απολαύσετε τον καφέ σας μιλάτε πάντα δυνατά. Δεν υπάρχει λόγος να μιλάτε χαμηλόφωνα. Προς Θεού!! Εμείς οι Έλληνες δεν έχουμε μυστικά μεταξύ μας!!!

Πιθανότατα να σκεφτείτε ότι δεν ενδιαφέρουν τον διπλανό σας αυτά που
λέτε, αλλά κάπου σίγουρα υπάρχει κάποιος που θα τα βρει ενδιαφέροντα.
Πάντα υπάρχουν αρκετοί που ασχολούνται με την κοινωνική κριτική (στις γυναίκες λέγεται κουτσομπολιό).

Επιπλέον κάντε πολλές χειρονομίες. Τα λόγια χωρίς κινήσεις είναι πολύ
φτωχά και κρύα. Κάνοντας και τις ανάλογες κινήσεις θα δώσετε στον συνομιλητή σας να καταλάβει καλύτερα αυτό που του λέτε. Δώστε με τις
κινήσεις σας στον συνομιλητή σας να καταλάβει τι εννοείτε με χειρονομίες, π.χ. υψώνοντας την γροθιά σας.

Τέλος, μην ξεχνάτε ότι ανά 3 λέξεις θα πρέπει να λέτε και την λέξη «μαλ**α», «μαλ**ίες», κτλ.

Επιπλέον σε κάθε ουσιαστικό θα πρέπει να προσάπτετε το επίθετο «γαμ***νο –η –ος» για να δώσετε μια γλαφυρότητα σε αυτά που λέτε.
Πιθανή παράλειψη αυτών των λέξεων θα σας κατατάξει στο σύνολο των αγαθών και των μη Ελλήνων.

Δεν νομίζω να επιδιώκετε κάτι τέτοιο;;

Για την προαναφερθείσα καφετέρια, για τα πάρτυ, εκθέσεις και για άλλους χώρους φυσικά, βασικό αξεσουάρ αποτελεί το κινητό τηλέφωνο.
Πού νομίζετε ότι πηγαίνετε χωρίς κινητό τηλέφωνο?!?!

Το κινητό θα πρέπει να έχει εξέχουσα θέση πάνω στο τραπεζάκι.
Θα το αφήσετε ακριβώς δίπλα από τον καφέ σας, για να φαίνεται σε ποιον
ανήκει και πάνω από το περιοδικό / εφημερίδα που τυχόν αγοράσατε (ΑΝ αγοράσατε ...που σιγά μην αγοράσατε!). Τόσα λεφτά δώσατε για να το αγοράσετε (και ακόμα δίνετε…), αμαρτία είναι να μην το δείξετε στον κόσμο.
Ανά 3 λεπτά θα πρέπει να κοιτάτε το κινητό σας για την περίπτωση που σας έχει έρθει κάποιο sms και δεν το πήρατε πρέφα. Ανά 10 λεπτά πατήστε οποιοδήποτε πλήκτρο, απλά και μόνο για να ανάψει το μπλε – πορτοκαλί – άσπρο - whatever φως της οθόνης. Μετά από 30’ και ενώ βρίσκεστε στην καφετερία – πάρτυ – έκθεση - wherever πάρτε το κινητό στα χέρια και παίξτε μαζί του. Δείξτε έτσι σε όλους πόσο βαρετά περνάτε εκείνη την στιγμή.

Το ότι βρίσκεστε εκείνη την στιγμή μαζί τους δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πρέπει να δίνετε και βάση σε αυτά που λένε. Μην το πάρουν και πάνω τους!!

Όταν οδηγάτε, θα πρέπει να ξεχάσετε όλα αυτά που σας μάθανε οι γονείς σας περί σωστής συμπεριφοράς.

Μην δίνετε ποτέ βάση σε κόκκινα φανάρια και σε πινακίδες. Τόσα χρόνια οδηγός, αυτά θα σας κάνουν υποδείξεις για το που θα πάτε και πώς?!?!?
Αφήστε δε, που αυτές οι πινακίδες που γράφουν «STOP» επάνω μάλλον διαφημιστικές είναι!

Για προτεραιότητα ούτε λόγος! Αν είναι δυνατόν! Γιατί να περιμένετε δηλαδή και άλλο εσείς?! Ας περιμένουν και λίγο οι άλλοι…

Επιπλέον ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα πρέπει να βρίζετε τους οδηγούς των άλλων οχημάτων χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος και να χρησιμοποιείτε πέρα από τις κινήσεις των χεριών σας και το «κατάλληλο» λεξιλόγιο την κόρνα του αυτοκίνητου σας. Έτσι θα γίνετε περισσότερο πειστικός. Στο
κάτω-κάτω της γραφής την κόρνα την έχετε για να την χρησιμοποιείτε και όχι για στολίδι. Αν δεν την χρειαζόμασταν δεν θα την έβαζαν στο αυτοκίνητο οι κατασκευαστές!!! Πάτα κόρνα φίλε και δώστου να καταλάβει!!

Στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο αλλά και στα λεωφορεία πρέπει οπωσδήποτε να μπείτε και εσείς μέσα άσχετα αν χωράτε ή όχι. Οι άλλοι που έχουν μπει δηλαδή είναι πιο έξυπνοι από εσάς?!? Σπρώξτε, πιέστε, ποδοπατήστε οποιονδήποτε σταθεί εμπόδιο μπροστά σας και δεν σας επιτρέψει την είσοδο. Όλοι οι καλοί χωράνε στο κάτω-κάτω της γραφής και εμείς οι Έλληνες
είμαστε αρκετά καλοί! Και φυσικά ούτε λόγος για να ζητήσετε συγνώμη!
Παιδιά είμαστε….?!

Και αν δεν χωράτε ...τραβήξτε κανέναν ή βάλτε του τρικλοποδιά να πέσει έξω. Όταν πέσει μην κάνετε το λάθος να σκύψετε να τον βοηθήσετε!!
ΔΕΝ είναι δική σας δουλειά αυτή.

Στο δρόμο και στο λεωφορείο μην ξεχάσετε να πετάξετε τα σκουπίδια σας
κάτω. Έτσι ασκείτε και εσείς κοινωνική πολιτική. Δίνετε δουλειά στους οδοκαθαριστές και στις καθαρίστριες. Φροντίζετε και εξασφαλίζετε την
δουλειά σε χιλιάδες συναδέλφους μας.

Και μια και είμαστε στον τομέα εξασφάλισης εργασίας, μην ξεχάσετε το καλοκαίρι να πετάξετε κανα τσιγάρο επισης και μολοτοφ , σε κτιρια οπου εργαζοναται αθωοι πολιτες , που τολμησαν να εργαζονται μαλλον την ωρα που καποιοι αλλοι απεργουσαν...) Οι πυροσβέστες θα σας ευγνωμονούν.

Δεν θα κινδυνεύουν να χάσουν την δουλειά τους!!...
2 comments:

mamma said...

:(

mariannaki said...

Κωλοέλληνες... Το λέει και το τραγούδι.

Πού να είχα και περίοδο ( εσύ και τα νεύρα σου )

         HOW TO SURVIVE AUTISM ..........1 Πριν από μερικές μέρες βγήκα με το αυτοκίνητο και τον Παύλο μαζί μου να ψάξω  να βρώ ένα ...